Sonya Skin Care Kit - Nenad Jovanović

Sonya Skin Care Kit

0

Sonya Skin Care Kit

Sonya komplet za negu tela je esencija koja podrazumeva više od same lepote: izraz podmlađivanja, divljenja i ljubavi. Hidrantna formulacija obogaćena Aloe Verom, ekstraktom voća i belog čaja osvežava kožu vodeći računa o prirodnoj ravnoteži hidratantnosti kože.

Podmladiće i osvežiti Vašu kožu kao nikada do sada. Sonya kolekcija ili komplet za negu kože sadrži 5 osnovnih komponenti za čišćenje, hidrataciju i održavanje zdrave i negovane kože.

Ovaj komplet će svojim zajedničkim delovanjem učiniti da Vaša koža izgleda sveže i blistavo. Priuštite sebi proces od 5 koraka i omogućite Vašoj koži luksuz koji zaslužuje.

Svako jutro i veče započnite sa Aloe mlekom za čišcenje lica, osvežavajući tonik upotrebljavajte svako jutro i veče nakon Sonya mleka za čišćenje.

Aloe hranljivi serum nanesite svako jutro i veče nakon Sonya Aloe osvežavajućeg tonika. Aloe balansirana krema – svako jutro i veče nakon Aloe hranljivog seruma. Aloe preparat za dubinsko čišćenje – 2 puta nedeljno

 

.

Za više informacija i stručne savete kao i preporuke proizvoda možete me kontaktirati ovde ili direktno na mail: nenad8929@gmail.com

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.