Forever Vitolize Woman - Nenad Jovanović

Forever Vitolize Woman

0

Forever Vitolize Woman dodatak ishrani za žene

Nelagodnost usled PMS-a, menopauze ili neadekvatne funkcije urinarnog trakta mogu biti povezane s hormonskim promenama i specifičnim potrebama ishrane žene.

Prirodna mešavina voća bogatog antioksidansima, lekovitim biljakama, vitaminima i mineralima u Vitolize suplementu za vitalnost žena,  dizajnirana je tako da zadovolji specifično njihove potrebe.

Biljna mešavina Vitolize obuhvata pomno odabrane biljke uključujući jabuku u prahu, hristovo cveće, schisandra bobice. Svaka od ovih biljaka koristi se već vekovima za postizanje hormonske ravnoteže i podršku opšteg zdravlja žene.

Te biljke kombinujemo s klinički dokazano efikasnim plodom brusnice u prahu, pripremljenim u procesu koji pojačava delovanje prirodnih korisnih svojstava čitave brusnice.

Jedinstvenim patentiranim tehnološkim procesom brusnica se štiti od raspadanja pod delovanjem želudčne kiseline, te na taj način odnosi hranljive sastojke u donji deo gastrointestinalnog trakta gde se apsorbuje pomoću mehanizma produženog delovanja.

Ekskluzivna mešavina hranjivih sastojaka Vitolize obuhvata pomno odabrane, potom izbalansirane sastojke koji pružaju potpunu podršku ženinom zdravlju i hormonskoj ravnoteži.

Magnezijum, vitamin C i vitamini B neophodni su za proizvodnju hormona, ali su prečesto deficitarni zbog stresa i lekova koje koristimo. Između ostalog, to uključuje kontraceptivne pilule i hormonsku terapiju.

Ovi vitamini kombiniovani su s patentiranim oblikom gvožđa i kalcijijuma, dva minerala neophodna za zdravlje kardiovaskularnog sistema i kostiju. Ti hranljivi sastojci su tako izbalansirani da osiguravaju potpunu podršku ženskom zdravlju.

Ostali sastojci Vitolize za zdravlje žene su: mikrokristalna celuloza, stearinska kiselina, kroskarmeloza, natrijum, dekstroza, trigliceridi srednjeg lanca i trinatrijum citrate.

Za više informacija i stručne savete kao i preporuke proizvoda možete me kontaktirati ovde ili direktno na mail: nenad8929@gmail.com

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.