Forever Vitolize Man - za vitalnost muškarca - Nenad Jovanović

Forever Vitolize Man – za vitalnost muškarca

0

Forever Vitolize Man dodatak ishrani za vitalnost muškarca

Zdravlje prostate vremenom postaje važan problem veoma velikog procenta muškaraca, iako se tačna dob kada se to događa može razlikovati.

Forever Vitolize Man je snažan dodatak ishrani za vitalnost muškarca koji  sadrži više hranjivih sastojaka, više biološki raspoloživih oblika i više efikasnih biljaka. U kombinaciji sa zdravom ishranom iIi vežbanjem predstavlja prirodno rešenje kao pomoć u očuvanju zdrave prostate.

Ova jednistvena, jednostavna formula osigurava veoma delotvornu mešavinu snažnih lekovitih biljaka, vitamina, minerala i antioksidansa koji pomažu da se održi normalan protok urina. Potpomažu zdravu funkciju testisa, te optimizuju rad prostate.

Autentična biljna mješavina Vitolize, sastavljena je od sabal palme, afričke šljive i semena bundeve. Svaka od ovih biljaka poznata je već vekovima u očuvanju  polnog i urinarnog sistema muškarcaa.

Vitamini C, D, E i B6 neophodni su za rad tih sistema i potrebni u stvaranju hormona. Ovi vitamini kombinovani su s mineralima selena i cinka kod kojih je dokazana delotvornost usmerena upravo na ta dva muška sistema.

Kvercetin i likopen se dodaju u koncentracijama koje su pravilno izbalansirane s ovim neophodnim hranjivim sastojcima da bi povećali efikasnost delovanja.

Ostali sastojci Forever Vitolize za muškarce su: maslinovo ulje, želatin, glycerin, destilovana voda, pčelinji vosak, soja lecithin i ekstrakt rogača.

Za više informacija i stručne savete kao i preporuke proizvoda možete me kontaktirati ovde ili direktno na mail: nenad8929@gmail.com

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.