Forever ProX2 – Cinamon - Nenad Jovanović

Forever ProX2 – Cinamon

0

Forever ProX2 – Cinamon

Protein je ključ u regulaciji telesne težine i vežbanju jer pomaže u oporavku i rastu mišića. Bez šećera i glutena ForeverProX je visokoproteinska pločica s 15 grama iz tri vrste izolata soja proteina, te koncentrovanog i izolovanog proteina sirutke.

Soja i sirutka su kompletni proteini što znači da imaju sve bitne aminokiseline potrebne u našoj ishrani.

Forever ProX2 dolazi u dva ukusa. Ukus cimeta sadrži rolane ovsene ljuskice bez glutena prelivene  belom čokoladom dok čokolada ima ukusnu hrskavost koju čine oblatne bez šećera.

Obje pločice sadrže vitamin A, kalcijum i gvožđe. Gvožđe je važno kod vežbanja jer pomaže unosu kiseonika u telo. Forever ProX2 ima 2 grama vlakna slična inulinu i  specijalno vlakno koje se udvostručuje kao prebiotik. Protein plus dijetalna vlakna pomažu izgradnju mišića uz odličan ukus.

Sadrže soju i mleko.

Forever PROX2 mogu se konzumirati kao međuobrok kako bi pomogli kontroli apetita. Takođe se mogu konzumirati kao dodatni protein pre ili nakon treninga. Forever PROX2 čokolada i cimet odlični su izbori jutarnjih zalogaja ili kao sastavni deo doručka za podizanje nivoa proteina i energije, te kao brzi zalogaj tokom celog dana.

Za više informacija i stručne savete kao i preporuke proizvoda možete me kontaktirati ovde ili direktno na mail: nenad8929@gmail.com

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.