Forever Nature-Min - Nenad Jovanović

Forever Nature-Min

0

Forever Nature-Min napredna je multimineralna formula koja koristi nove, prirodno dostupne oblike minerala za maksimalnu apsorpciju. Sadrži minerale i elemente u tragovima savršeno balansiranih odnosa za maksimalnu efikasnost.

Koristeći mineralnu bazu prirodnih slojeva nataloženih na morskome dnu, morske biljke i životinje u obliku helata, Nature-Min sadrži većinu minerala koji se nalaze u ljudskom telu.

4% naše telesne težine sastoji se od minerala koje možemo pronaći nataložene na dnu mora. Budući da naš organizam ne može samostalno proizvesti minerale, neophodno ih je unositi ishranom.

Minerali u telu vrše tri funkcije. Neki, poput kalcijuma, fosforai i magnezijuma, sastavni su delovi kosti i zuba. Drugi su rastvorljive soli koje pomažu kontrolisanju sastava telesnih tekućina u ćelijama. Minerali poput gvožđa i hemoglobin – metaloprotein, vrše ostale vitalne funkcije. Deluju s enzimima i proteinima koji su neophodni za potrošnju i prikupljanje energije.

Forever Nature-Min izvrstan je dodatak ishrani kojim ćete u organizam uneti minerale i elemente u tragovima koji su potrebni za zdrav, ujednačen stil života.

Za više informacija i stručne savete kao i preporuke proizvoda možete me kontaktirati ovde ili direktno na mail: nenad8929@gmail.com

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.