Forever Lycium Plus - za očuvanje zdravlja - Nenad Jovanović

Forever Lycium Plus – za očuvanje zdravlja

0

Forever Lycium Plus je prehrambeni dodatak ishrani koji služi kao izvor antioksidansa, bioflavonoida i ostalih blagotvornih fitonutrijenata. Licium, kinesko voće koje se već vekovima koristi, pokazalo se delotvornim u poboljšanju tena i pomoći u očuvanju energije  i dobrog vida.

Bogat aminokiselinama, sastavnih delova proteina, vitaminima, licijum je poznat u Kini kao “yin tonik”. Tradicionalno se koristi na više načina za očuvanje zdravlja. Sladić se pak smatra najraširenijim zelenim biljem koje se koristi u Kini. Sadrži više od 150 hemijskih spojeva koji su se pokazali višestruko delotvornima.

Daleko se najčešće upotrebljava kao dodatak ostalom bilju, a glavna mu je funkcija podstaći delotvoran učinak tog bilja. To ga čini idealnim dodatkom za licijum.

Flavonoidni ekstrakt sladića koncentrisani je oblik bioflavonoida sladića. Proizveden je postupkom koji odstranjuje većinu glicirizina, izuzetno slatkog sastojka sladića koji katkad uzrokuje nepoželjne nuspojave.

Prema modernim istraživanjima, bioflavonoidi u sladiću među najjačim su antioksidansima koji su dosad otkriveni.

Ostali sastojci Forever Lycium Plus su: makrokristalinizirana celuloza, celuloza, stearinska kiselina, magnezijum stearat.

Za više informacija i stručne savete kao i preporuke proizvoda možete me kontaktirati ovde ili direktno na mail: nenad8929@gmail.com

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.