Forever JOOST™ - Nenad Jovanović

Forever JOOST™

0

Čak dve trećine Srba ne unosi dovoljno tečnosti u organizam. Organizmu treba najmanje 2 litra vode dnevno. Srećom, uz JOOST™ možete poboljšati ukus svake tečnosti tako piti više, a uz to unositi i više vitamina B.

Dve voćne kombinacije s prirodnim aromama pretvaraju svakodnevni napitak u harmoniju ukusa koja skoro zaslužuje i kišobrančić na vrhu čaše. Bogate i slatke, ove prirodne arome svako piće učine ukusnijim. JOOST™ je dostupan u dva ukusa: ananas-kokos-đumbir i borovnica-acai-limun. Sa nekoliko kapi, svako piće postaje zabavno poput bogatog tropskog koktela, a uz to dobijate i mnogo vitamina.

Ne samo da će vaš organizam dobiti dovoljno tečnosti da pokrene mišiće, nego je tu i vitamin B za koji je poznato da pretvara hranu u energiju. Ove praktične bočice pune su ukusa i iz njih možete dobiti 30 čaša od po 2,4dcl. Sok jednostavno istisnete iz bočice, a svaka je kap toliko bogata ukusima da je dovoljno pritisnuti bočicu samo jednom i odmah ćete videti kako jarke boje i slasni ukusi mijenjaju vaše piće. JOOST™ sadrži steviju i odličan je izvor vitamina C, B6, B12 i folata  te će ublažiti vašu žeđ i usrećiti vaše čulo ukusa.

Jednostavno iscedite JOOST™ u 240ml svog omiljenog napitka Forever ili bilo kojeg drugog pića.

JOOST™ ima 5 kalorija po čaši.

Za više informacija i stručne savete kao i preporuke proizvoda možete me kontaktirati ovde ili direktno na mail: nenad8929@gmail.com

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.