Forever ESM Complex - s Kurkumom i NEM® - Nenad Jovanović

Forever ESM Complex – s Kurkumom i NEM®

0

Forever ESM Complex je prirodno rešenje za podršku zdravim mišićima i zglobovima. Daje rezultate u samo 7 – 10 dana. Sadrži dva patentirana sastojka za zdravlje zglobova. Gotovo pet puta klinički efikasnijii od glukozamina i hondroitina.

Sposobnost kretanja je često nešto što uzimamo zdravo za gotovo sve dok se ta sposobnost ne smanji ili ograniči. Krećite se slobodno podržavajući udobnost pokreta i fleksibilnost najnovijim i klinički najnaprednijim proizvodom za  podršku zglobova i mišića. Forever ESM Complex je mešavina dva moćna sastojka  NEM® ** i BioCurc® ***.

NEM® ** je prirodni sastojak hrane uzet iz jaja. Sadrži hondroitin, hijaluronsku kiselinu, glikozaminoglikan i ključne proteine poput kolagena. Ovaj patentirani sastojak dokazao je svoju efikasnost kroz više naučnih istraživanja. Učestvuje u mobilnosti, povećanju udobnosti kretanja, te fleksibilnosti, u obnovi hrskavice, te smanjenju krutosti mišića i zglobova. Uz to, podstiče brz oporavak nakon treninga.

U ovoj izvanrednoj formuli dodatno je povećana efikasnost dodatkom kurkumina iz kurkume  i to ne u bilo kakvoj formi, već u verziji BioCurc®*** koja koristi našu patentiranu tehnologiju emulzifikacije. Ova tehnologija povećava bioraspoloživost kurkumina za 200% i time omogućava bolju apsopciju i iskoristljivost. Od davnina se veruje da baš ova biljka podržava zdrave zglobove i djeluje antioksidativno.

Danas je kurkumin predmet hiljadu objavljenih studija koje otkrivaju negove mnoge dobrobiti. Koristeći pouzdani sastojak i njegovo povećanje delovanja, kombinovali smo najbolje iz prirode i nauke.

Bilo da ste sportista u top formi, aktivni samo vikendom ili Vam je stalo do više uživanja u svakodnevnom kretanju, ova dva moćna sastojka pomoći će Vam samo s tri kapsule dnevno.

Ostali sastojci Forever ESM Complex su: pročišćeno sojino ulje, želatin, glicerin, pročišćena voda i ekstrakt rogača. Sadrži jaja i soju.

Za više informacija i stručne savete kao i preporuke proizvoda možete me kontaktirati ovde ili direktno na mail: nenad8929@gmail.com

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.