Forever Cardio Health sa CoQ10 -za srce i krvne sudove - Nenad Jovanović

Forever Cardio Health sa CoQ10 -za srce i krvne sudove

0

Forever Cardio Health sa CoQ10 je specijalna formula načinjena tako da se lako rastopi u Aloe Vera gelu i osigurava tri dodatka ishrani koja su važna kardiovaskularnom sistemu..

Održava zdrav nivo homocisteina, predstavlja izvor koenzima Q10 koji podstiče bolji rad ćelija i osigurava antioksidanse koji su važni za rad srca. Zajedničkim djelovanjem, ovi sastojci podstiču zdravlje kardiovaskularnog sistema.

Koenzim Q10 se proizvodi u našem organizmu, a neophodan je za funkcionisanje ćelija, uključujući ćelije srca i krvnih sudova. Koncentracije CoQ10 padaju sa starenjem, a baš tada nam je najviše potreban.

Forever Cardio Health sadrži vitamine B6, B12 i folnu kiselinu koji pomažu da se nivo homocisteina održi u normalnim vrednostima.

To pomaže održavanju normalne funkcije srca i krvnih sudova.

Forever Cardio Health takođe sadrži i ekstrakte lekovitih biljaka za koje je u studijima potvrđeno da se koriste u poboljšanju rada kardiovaskularnog sistema, a to su: seme grožđa, đumbir, bosvela i list masline.

Ovom sastavu dodati su minerali koji su korisni za rad srca: magnezijum, hrom, lecitin koji podmazuje krvne sudove i mobilizira masti, te snažne antioksidanse: vitamin C i E.

Za više informacija i stručne savete kao i preporuke proizvoda možete me kontaktirati ovde ili direktno na mail: nenad8929@gmail.com

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.