Forever B12 Plus - Nenad Jovanović

Forever B12 Plus

0

Forever B12 Plus – savršen spoj vitamina B12 i folne kiseline

Forever B12 Plus je izvrsna kombinacija esencijalnih hranjljivih materija koja kombinuje vitamin B12 s folnom kiselinom upotrebljavajući vremensku formulu za omogućavanje metaboličkih procesa, uključujući deobu ćelija, sintezu DNK, proizvodnju crvenih krvnih ćelija i pravilnu nervnu funkciju. Vitamin B12 ili cijanokobalmin je jedini vitamin koji sadrži kobalt.

Otkriven je 1928. godine kao prehrambeni faktor koji sprečava pernicioznu anemiju. Takođe, s folnom kiselinom deluje u snižavanju nivoa homocisteina u telu.

Forever B12 Plus brine o razvoju Vašeg deteta od prvog dana začeća

Briga za dete počinje u majčinom stomaku. Trudnice i žene koje planiraju trudnoću trebale bi svakodnevno uzimati Forever B12 Plus jer je folna kiselina nužna za razvoj fetusa u prvom tromesečju trudnoće, a i pomaže ženama koje žele da zatrudne. Preko potrebna folna kiselina smanjuje rizik od spontanog pobačaja te od oštećenja neuralne cevi kod beba, ali i urođenih poremećaja kao što je spina bifida. Zaštitite svoju bebu i osigurajte joj dovoljno folne kiseline za zdrav razvoj s ovom jedinstvenom formulom !

Forever B12 Plus pomaže u prevenciji anemije, srčanih bolesti i srčanog udara. Podstiče apsorpciju hranjivih sastojaka, a pokazao se efikasnim i kod problema sa spavanjem. Ovaj dodatak ishrani vrlo je siguran za kozumiranje budući da se oba sastojka dobro podnose čak i u većim količinama. Forever B12 Plus nužan je vegeterijanskoj ili veganskoj ishrani jer se vitamin B12 najčešće dobija iz životinjskih izvora.

Ostali sastojci B12 su: dekstroza, dikalcijum fosfat, hidroksipropil metilceluloza, mikrokristaliniziovana celuloza, stearinska kiselina, silikon, magnezijum stearat.

Za više informacija i stručne savete kao i preporuke proizvoda možete me kontaktirati ovde ili direktno na mail: nenad8929@gmail.com

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.