Forever Aloe Fleur de Jouvance Musk Powder - Nenad Jovanović

Forever Aloe Fleur de Jouvance Musk Powder

0

Maska u prahu je jedinstvena kombinacija bogatih sastojaka izabranih zbog svojih posebnih sposobnosti da kondicioniraju kožu i očiste pore. Napravljena je tako da se savršeno meša sa našim Aloe Aktivatorom i stvara tanku masku koja se lako nanosi na lice i vrat.

Albumin i kukuruzni skrob imaju sposobnost izvlačenja i zatezanja, dok kaolin apsorbuje višak masnoća. Alantoin i kamilica pomažu da se koža kondicionira i pomlađuje.

SASTOJCI: Albumin, kukuruzni skrob (Zea Mays), Kaolin, alantion, ekstrakt cvijeta kamilice, (Chamomilla Recutita) diazolidinil urea, miris(parfem), craeni27lak(CI45410).

UPUTE: Dodati jednu kašičicu Mask Powder u posudu za mešanje. Pomešati sa jednom kašičicom Aloe Aktivatora sve dok mešavina ne dobije konzistenciju losiona. Pomoću četkice za nanošenje nanesite tanki, ravnomjerni film od vrata prema gore. Opustite se u polu ležećem položaju i izbegavajte pokrete lica oko 30 minuta. Nanesite na lice vlažan peškir kako bi omekšali masku, a zatim lagano uklonite ostatak maske i isperite toplom vodom. Zatim nanesite toner i svoju omiljenu hidratantnu kremu.

NAPOMENA: Ubrzo nakon nanošenja mešavine možete osetit kontrakcije mišića. Povremeno se može javiti blagi svrab. Ukoliko se to dogodi, jednostavno nežno pritisnite to mesto prstima dok svrab prestane. Ne trljati i ne grebati. Meša se sa aktivatorom da bi se napravila maska za lice

Čini kožu glatkom, čisti je i zateže. Sadrži kamilicu koja umiruje i ublažava osetljivu kožu. Kombinovati sa pola male kašičice meda da bi se postigao izuzetan efekat.

Za više informacija i stručne savete kao i preporuke proizvoda možete me kontaktirati ovde ili direktno na mail: nenad8929@gmail.com

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.