Forever Active Pro - B - Nenad Jovanović

Forever Active Pro – B

0

Mikrobi su živi mikroorganizmi koji postoje u našim telima, te igraju važnu ulogu u našem sveopštem zdravlju i blagostanju. Dok su neki mikrobi loši, većina ih je korisna. Te “dobre bakterije” nazivaju se probiotici, što na grčkom znači “za život”.

Forever Living Products prepoznaje važnu ulogu koju ti korisni mikroorganizmi imaju u ljudskom zdravlju kao i potrebu za njihovom nadoknadom putem probiotske terapije.

Stvoren kako bi pospešio zdrav sistem za varenje,  Forever Active Pro – B  je malena kapsula koja se lako proguta, te time pomaže u savladavanju neravnoteže stvorene našim izborom hrane i načinom života, što može nehotice dovesti do smanjivanja količine prirodnih probiotika.

Forever Active Pro – B najpre deluje u debelom crevu gdje učestvuje u procesu varenja hrane. Pomaže u otpuštanju hranjivih materija za apsorpciju i tako pozitivno doprinosi normalnom rastu i razvoju pomažući u održavanju uravnoteženog, zdravog organizma.

Kako su probiotici sami po sebi dosta osetljivi, Forever Active Pro – B koristi posebno patentiranu tehniku kombinacije unutar kapsule koja štiti probiotike. Tek kad dosegnu željeno odredište u debelom crevu, otpušta jedinstven niz od od šest korisnih vrsta mikroba.

Probiotici u Forever Active Pro – B poreklom su rodova Lactobacillus i Bifidobacterium.

Lactobacillus inhibira nepoželjne organizme, te štiti od njihovog razmnožavanja i nastanjivanja.

Bifidobacterium longum izbacuje loše bakterije kako bi se smanjila učestalost želudčano crevnih poremećaja.

Bifidobacterium lactis pomaže smanjenju Ph vrednost tela i inhibira nepoželjan rast bakterija.

Lacidobacillus rhamnosus pomaže u zaštiti digestivnog trakta tako što nepoželjni mikroorganizmi ne mogu naći svoje uporište.

Lactobacillus bulgaricus pomaže da se tanko crevo održi čistim i uravnoteženim.

Lactobacillus planetarum održava ključne hranjive sastojke, vitamine i antioksidanse kako bi pomogli suzbiti nepoželjne sastojke u našoj hrani. Danas je to na tržištu jedini stabilni probiotik koji sadrži 6 vrsta korisnih mikroba i ne zahteva smeštaj u frižideru  i sadrži 8 milijardi dobrih bakterija po dozi.

Za Forever Activ Pro – B značajno je to što deluje zajedno s našom patentiranom Aloe Verom gelom. Aloe Vera deluje kao prebiotic koji podstiče rast i pruža idealnu sredinu za delovanje probiotika. Bez obzira na to je li Vaš cilj promovisanje zdravog digestivnog sistema ili poboljšanje apsorpcije hranjivih materija, te imunološke funkcije, dodajte Forever Active Pro – B u svoj svakidašnji program dodataka ishrani.

Ostali sastojci Forever Active Pro – B su:
  • palmino ulje,
  • želatin,
  • glycerin,
  • sojin lecithin,
  • pectin.

Ne sadrži kvasac, pšenicu, gluten, kukuruz, mliječne proizvode, veštačke boje ili konzervanse.

Za više informacija i stručne savete kao i preporuke proizvoda možete me kontaktirati ovde ili direktno na mail: nenad8929@gmail.com

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.