Forever Absorbent – C - Nenad Jovanović

Forever Absorbent – C

0

Dnevna konzumacija vitamina C odavno se povezuje s dobrim zdravljem. Sada nam i  potvrđuje tu činjenicu. Dokazan je niz pogodnosti dobijenih dnevnom konzumacijom ovog najpoznatijeg vitamina.

Absorbent-C je snažan antioksidans koji čini dio obrambenog sistema tela protiv štetnih učinaka slobodnih radikala. On je koristan dodatak za kožu jer podstiče stvaranje međućelijskog kolagena koji održava zdravlje i elasticitet vezivnog tkiva.

Vitamin C je rastvorljiv u vodi, pa se višak izlučuje se iz tela telesnim tečnostima. Čovek ne može samostalno sintetizirati vitamin C u telu, pa ga je nužno uzimati hranom, pićem ili dodacima ishrani kao što je Absorbent – C.

Evidentna je potreba za adekvatnim količinama vitamina C. naučno je dokazano da jedna cigareta uništava 25 mg vitamina C. Stres, lekovi i štetni utjicaj okoline jako iscrpljuju telo, te nam je potreba za ovim vitaminom sve veća. Nedostatak može rezultirati popucanim kapilama i krvarenjem desni.

Absorbent-C i ovsene mekinje čine izvanredan dodatak ishrani. Kombinuje dva vitalna hranjiva sastojka u jedan praktičan proizvod. Pri tome ovsene mekinje služe lakšoj apsorpciji vitamina C. Ova mešavina je jedinstveni sastav koji kombinuje 500 mg oovsenih mekinja s punih 60 mg vitamina C u svakoj tableti.

Za više informacija i stručne savete kao i preporuke proizvoda možete me kontaktirati ovde ili direktno na mail: nenad8929@gmail.com

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.