ALOE VERA GEL - Nenad Jovanović Aloe Vera Gel

ALOE VERA GEL

0

 

Sok od aloe vere se u lekovite svrhe koristi još od 4. veka pre nove ere.

ALOE VERA GEL Forever Living product

Kada biste recimo uzeli samo jedan list aloe vere, presekli ga i odmah pojeli onu srž (čisti gel)koju sadrži sveža biljka.. Aloe vera gel je sok najpribližniji čistom gelu koji se dobija iz biljke, čak 99,7 procenata..

Pogledajte šta sve sadrži naš čudesni Aloe vera gel :

  • više od 70 hranljivih sastojaka i
  • 220 ostalih sastojaka,
  • uključujući i 20 minerala,
  • 18 aminokiselina
  • i 12 vitamina.   

Naručite Forever Aloe Vera Gel i odmah ostvarite popust od 15%!

1. Antrahinoni

Čisti Aloe vera gel sadrži 12 antrahinona

Ti molekuli pospešuju regulaciju crevnog sastava poboljšanjem peristaltičkih pokreta creva i laksativnim delovanjem.

U većim koncentracijama, imaju jaka purgativna svojstva tako da deluju toksično. Aloin je najvažniji sastojak aloa vere tako da ima vrlo snažan učinak na crevne bakterije.

Razgrađuje ih i aktivira te poboljšava kontrakciju crevnih mišića. Pojavljuje se u obliku dva izomera, kao aloin A i aloin B. (1973.) su prvi izolirali barbaloin iz svježih listova Aloa vere.

Barbaloin sprečava formiranje histamina koji se oslobađa kod alergijskih reakcija kod ljudi tako da ima vrlo dobar učinak kod bolesti astme te alergijskih bolesti.

2. Saponini

Saponini su glikozidi koji imaju antiseptička svojstva čine 2.91% (Hirata i Suga, 1983.) gela lista Aloa vere.

3. Ugljeni hidrati

Ugljeni hidrati su sadržani u gelastom delu biljke lista Aloa vere. Aloe vera sadrži monosaharide i polisaharide. Polisaharid najizraženijeg fitoterapijskog delovanja je acemanan, kompleks ugljenih hidrata manoze.

Polisaharidi iz Aloe vera gela imaju neverovatnih svojstava, jako su važani izmedju ostalog i za kozmetičku kao i za farmaceutsku industriju.

Zadržava vlagu u svežem lišću, a njegove makromolekule, čineći tanki poluprospusni sloj, omogućuju hidrataciju kože, tj. osiguravaju optimalan sadržaj vode u koži koja postaje mekana i elastična.

4. Vitamini i minerali

Aloe vera gel sadrži i vitamine i minerale koji značajno pomažu u regulisanju metabolizma šećera, proteina i masti, kao i kod očuvanja imuniteta..

5. Enzimi

Sok Aloa vere sadrži znatnu količinu aktivnih enzima. Učestvuju u održavanje svih vitalnih funkcija u ćeliji, povećavajući brzinu ćelijskog metabolizma. U gelu Aloa vere nalazi se 6 enzima.

6. Aminokiseline i organske kiseline

Aminokiseline vrlo pozitivno utiču na metabolizam kože, sprečavaju štetno ultraljubičasto zračenje i oksidaciju kože te pomaže pri obnovi ćelija kože.

Sok Aloe vere sadrži 18 aminokiselina od 22 aminokiseline koje su pronađene u ljudskom telu. Aloe vera gel sadrži i aminokiseline sa koncentracijom arginina, asparagina, glutamata, i serina.

Gel Aloa vere sadrži 7 od 8 esencijalnih aminokiselina koje su potrebne ljudskom tijelu: izoleucin, leucin, lizin, metionin, fenilalanin, treonin i valin.

Naručite Forever Aloe Vera Gel i odmah ostvarite popust od 15%!

 

Poreklo Aloe vere

Aloe vera je nekoliko hiljada godina poznata unazad poznata i kao “biljka dugovečnosti“ ali zbog svega što aloe vera zapravo može često je nazivaju i kraljicom biljaka..

Samo ime ove biljke je od poteklo od latinske reči “aloeh” ,”sirijske alwai” ili hebrejske “halal” što na srpskom jeziku znači “izuzetno gorka materija”..

U nastavku otkrijte mnogobrojna lekovita svojstva aloe vere  ( Aloe vera gel ) :

Zdravlje kože ( Aloe vera gel )

Uz to što hidrira našu kožu i uklanja osip i alergije, aloe vera potpomaže umanjenju bora i čini kožu elastičnijom i mekšom.

Takođe, zbog salicinske kiseline, aloja može da posluži i kao sredstvo za čišćenje lica i efikasno se bori protiv akni i bubuljica.

Jetra i žuč ( Aloe vera gel )

Značajno poboljšava rad jetre, tako što je detoksikuje i obnavlja.

U prirodnoj medicini, vrlo često se daje kao dodatna terapija usled problema ili bolesti žuči,kao i kod ciroze jetre, akutnog i hroničnog hepatitisa ili masne jetre.

Pojačava dejstvo krema 

U aloe veri se nalaze odredjene hemikalije koje pomažu kremama da prodru u dublje slojeve kože, te na isti način poboljšava dejstvo losiona kao i brojnih lekova..

Oralna higijena 

Aloe vera je takodje dobrodošla kao zamena sredstvima za ispiranje usta . Studije su dokazale da je sok od ove čudesne biljke maltene jednako efikasan u borbi sa plakom..

Jača organizam ( Aloe vera gel )

Ova neverovatna biljka pomaže i u uklanjanju herpesa jer ima antiupalno i antivirusno dejstvo . Aloe vera se takodje jako dobro pokazala kao saveznik u borbi protiv prehlade, bolova u grlu i problema sa otečenim krajnicima.

Srce i krvni sudovi 

Snižava nivo holesterola u krvi, kao i krvni pritisak, samim tim smanjuje i verovatnoću od napada angine prectoris, takodje i jača srčani mišić..

Digestivni trakt ( Aloe vera gel )

Aloe vera gel je jedinstven proizvod na tržištu, skoro sigurno najomiljeniji proizvod kod svih koji žele sebi sačuvati zdrav digestivni trakt i održati visok nivi energije u toku dana.

Bolovi u zglobovima,osteoporoza,reuma,otežano kretanje ( Aloe vera gel )

Smanjuje upalu, otekline, bolove kao i nelagodnost u zglobovima i mišićima.

U kombinaciji sa organskim jedinjenjima sumpora pokazuje efikasnost i kod osteoporoze.

Naručite Forever Aloe Vera Gel i odmah ostvarite popust od 15%!

 

Evo zašto je ALOE VERA GEL tako moćan napitak :

Acemannan je ključni polisaharid kada su u pitanju istaživanja koje koristi IASC kako bi pokazali kvalitet Aloe vera gela

Sadržaj u Aloe vera gelu je više nego duplu većiod količine potrebne za dobivjanje sertifikata.

Aloe vera gel je neverovatan napitak koji je prvi dobio sertifikat naučnog saveta za Aloe Veru (International Aloe Science Council), što pokazuje zapravo da je ovo autentičan i jedinstven proizvod i ne smatra se slučajno blagom prirode..

Kada biste svakog dana popili odredjenu količinu, čistok Aloe vera gela ili u kombinaciji sa nekim cedjenim voćem,  Aloe Vera Gel je jedna od najboljih dopuna ishrani koja je postoji na svetskom tržištu!

Naručite Forever Aloe Vera Gel i odmah ostvarite popust od 15%!

 

Kako prepoznati pravu aloe veru

Veliki broj firmi u svetu ima u ponudi proizvode na bazi Aloe vere.

Medjutim većina tih proizvoda sadrži minimalne količine aloe vere, nedovoljnim za bilo kakav učinak.

Natpis “Aloe vera” na proizvodu često se upotrebljava samo radi boljeg marketinga.

Ako kojim slučajem razmišljate o naručivanju Aloe vera gel – a, Forever Living Product je najveći svjetski proizvođač Aloe Vere! O kvalitetu dovoljno govori i sama činjenica da je ova kompanije na tržištu više od 40 godina..

Proizvodi 92% svjetske proizvodnje aloe vere takodje ima i više nego zadovoljene sve kriterijume za kvalitet Aloe vera gel – a.

Www.nenad-jo.com portal je partner kompanije Forever Living Products, imamo sklopljen ugovor kojim u startu osiguravamo svim korisnicima 15% popusta u koliko se pozovu na nas ili naruče proizvode putem naše preporuke .

Za sva dodatna pitanja ili porudžbine slobodno me kontaktirajte na broj +381642292964

Odaberite vaš paket Aloe Vera Gela i odmah ostvarite popust !

Napomena !!

Kako naručiti : Odabedire paket Aloe vera gel -a koji želite, u nastavku imate ima moj kontakt br. telefona..

Pozovite odmah i ostvarite popust..

Za više informacija i stručne savete kao i preporuke proizvoda možete me kontaktirati ovde ili direktno na mail: nenad8929@gmail.com

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.